گردشگری سلامت در قم تقویت می‌شود

13:57 - 21 ارديبهشت 1403
کد خبر: ۴۷۷۲۴۴۴
گردشگری سلامت در قم تقویت می‌شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از نشست ۵ ساعته با معاونان و مدیران ارشد وزارت بهداشت و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی قم از اتخاذ تصمیماتی مهم برای ارتقای سلامت و آموزش پزشکی در این استان خبر داد.

خبرگزاری میزان - به گزارش وبدا، بهرام عین اللهی در حاشیه نشست ۵ ساعته با معاونان و مدیران ارشد وزارت بهداشت و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه اقدامات انجام شده در دو سال و نیم گذشته در دانشگاه علوم پزشکی قم، تحول آفرین بوده است، از افتتاح ۳۰ پروژه حوزه سلامت در این استان در دولت مردمی به ارزش ۹۴۰ میلیارد تومان خبر داد. 
 
وی افزود: در سفر رییس جمهور به استان قم، مرکز هدایت عملیات بحران (EOC)، مرکز پایش مراقبت‌های درمانی (MCMC) و پایگاه اورژانس قم که توسط یکی از خیرین نیک اندیش حوزه سلامت در مسیر حرم تا حرم (مسجد مقدس جمکران تا حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها) ساخته شده را افتتاح کردیم. همچنین چندین خانه بهداشت با حضور معاونان وزارت بهداشت در سطح این استان افتتاح شد. 
 
وزیر بهداشت از اضافه شدن ۶ رشته مقطع جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم در دولت مردمی خبر داد و گفت: امروز تصمیم گرفتیم دانشکده داروسازی در قم راه اندازی شود که موافقت اصولی راه اندازی این دانشکده وجود دارد و پس از آن باید با رعایت ضوایط و استانداردها، موافقت نهایی نیز اتخاذ شود. همچنین وزارت بهداشت موافق راه اندازی رشته بهداشت محیط و آموزش بهداشت در مقطع PHD به دانشگاه علوم پزشکی قم است. 
 
عین اللهی افزود: باتوجه به وجود صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، تولید تجهیزات پزشکی و محصولات آرایشی و بهداشتی در قم، امیدواریم این استان در تولید دارو به ویژه دارو‌های مورد نیاز کشور نقش موثری ایفا کند. 
 
وزیر بهداشت تاکید کرد: برای جبران کمبود پایگاه‌های اورژانس مورد نیاز در شهر قم مقرر شد این پایگاه‌ها با مراکز جامع خدمات سلامت ادغام شوند و بتوانند خدمات مورد نیاز را با تجمیع امکانات و زیرساخت‌ها ارائه کنند.
 
وی از تقویت گردشگری سلامت به عنوان یکی از برنامه‌های مهم وزارت بهداشت یاد کرد و با اشاره به زیارتی بودن و وجود حوزه‌های علمیه در شهر مقدس قم، گفت: امروزه گردشگران زیادی از کشور‌های مختلف به قم سفر می‌کنند و نیاز است در گردشگری سلامت نیز برنامه جامعی از سوی دانشگاه علوم پزشکی قم تهیه و مجوز‌های لازم برای پذیرش بیماران بین الملل به بیمارستان‌های این استان، ارائه شود.
 
عین اللهی به تحصیل ۱۴۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی قم اشاره و خاطرنشان کرد: در کشورمان حدود ۷ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال تحصیل هستند و سهم قم می‌تواند در این زمینه بیشتر باشد. 
 
وزیر بهداشت تاکید کرد: برای جبران کمبود‌های تجهیزاتی دانشگاه علوم پزشکی قم تصمیمات خوبی گرفته و با اختصاص ۲۰ دستگاه دیالیز به این استان موافقت شد البته امکان انجام پیوند کلیه حتما باید در قم فراهم شود تا بیماران کمتر به خدمات دیالیز نیاز پیدا کنند.
 
وی از پرداخت بخشی از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی قم از بیمه سلامت در روز‌های آینده خبر داد و گفت: مطالبات این دانشگاه از بیمه سلامت تا پایان بهمن ماه که حدود ۵۵ میلیارد تومان بود در هفته آینده و مطالبات اسفندماه این دانشگاه تا دو هفته دیگر پرداخت می‌شود. 
 
عین اللهی از پروژه مرکز جامع سرطان قم به عنوان یکی از پروژه‌های مهم این استان یاد کرد و گفت: گسترش مراکز درمان سرطان در کنار پیشگیری از بروز سرطان، جزو سیاست‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی است. امیدواریم با کمک وزارت بهداشت در ساخت و تجهیزات مورد نیاز، پروژه مرکز جامع سرطان قم تا پایان سال جاری به اتمام برسد. 
 
وزیر بهداشت یادآور شد: باتوجه به فعالیت شرکت‌های متعدد صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی در استان قم، گسترش آزمایشگاه جامع غذا و دارو در این استان در دستور کار قرار گرفته است که فضای این آزمایشگاه افزایش می‌یابد. 
 
وی از راه اندازی مجتمع آموزشی و کلاس‌های درسی در دانشگاه علوم پزشکی به منظور جبران نیاز‌های مربوط به فضا‌های آموزشی خبر داد و گفت: این مجتمع با استفاده از روش‌های زودبازده و سازه‌های سبک در دانشگاه علوم پزشکی قم ایجاد می‌شود تا مشکلات مربوط به کمبود کلاس‌های درسی و فضا‌های آموزشی، برطرف شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *