روشی برای تهیه فالوده طالبی
_ نمناک طرز تهیه فالوده طالبی منتشر کرده است.
 

طرز تهیه فالوده طالبی: 

طالبی را از وسط نصف کنید و هسته هایش را در بیاورید. سپس پوست آن را بکنید و خرد کنید.  
 
طالبی‌های خرد شده را به همراه تکه‌ها یخ، عرق نسترن، عسل و یک قاشق گلاب داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یخ کاملاً خرد شود.  
 
وقتی فالوده آماده شد آن را داخل لیوان بریزید و با چند پر گل محمدی تزیین کنید. 
 
برای اینکه نوشیدنی فالوده طالبی شما شیک‌تر سرو شود برای تزیین آن میتوانید فالوده طالبی را داخل همان پوست طالبی بریزید و با قاشق سرو کنید و یا میتوانید از اسکوپ‌های طالبی داخل فالوده استفاده کنید.  
 
مقدار عسل را می‌توانید با توجه به میزان شیرین بودن طالبی کمتر یا بیشتر کنید.
 

مواد لازم برای فالوده طالبی

طالبی تازه و شیرین: ۱ عدد بزرگ
یخ قالبی:۱ پیمانه
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
عرق نسترن:۱ قاشق غذاخوری
عسل در صورت تمایل: ۲ قاشق غذاخوری
برگ گل محمدی: برای تزیین