- هندوانه قدمت بسیار زیادی دارد تا آنجا که قدمت آن به مصر باستان برمیگردد.
هندوانه متعلق به خانواده کدوئیان است، مزه شرینی دارد و دارای دو رنگ قرمز و زرد است.
اگر در تابستان عطش گرفتید، هندوانه انتخاب بسیار مناسبی است، زیرا بیشتر آن را آب تشکیل میدهد و بدون نگرانی از چاق شدن میتوانید آن را میل کنید، زیرا کالری پایینی دارد.
بهترین زمان خوردن هندوانه
هندوانه را نباید ناشتا یا بلافاصله بعد از غذا میل کرد آنرا بهتر است که مانند بقیه اعضای خانوادهاش مثل خربزه و طالبی بین دو وعده غذایی مصرف بشود.
مصلح هندوانه چیست؟
مصلح در تب سنتی به از بین برنده ضررهای خوراکیها میگویند.
مصلح و بهبود دهنده خواص هندوانه عسل است.
این میوه برای چه کسانی مضر است؟
خوردن هندوانه برای کسانی که دچار تب شدهاند مضر است
به افرادی که طبع صفراوی دارند توصیه نمیشود
کسانی که مزاج سردی دارند با خوردن این میوه دچار ضعف نیروی جنسی و درد عضلات میشود
خوردن این میوه در سرمای زمستان مضر است.
ضد التهاب
قرمزی رنگ هندوانه به دلیل داشتن لیکوپن موجود در آن است، لیکوپن یک ضد التهاب بسیار قوی است.
ضد سرطان
خوردن هندوانه باعث از بین رفتن رادیکالهای آزاد بدن میشود و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
کمک به دستگاه گوارش
هندوانه دارای فیبر است که از یبوست جلوگیری میکند و به خاطر آب زیادی که دارد هضم غذا را راحتتر میکند.
درمان آسم
طبع هندوانه سرد وتر است، خوردن هندوانه باعثتر شدن ریهها میشود و میتواند آسم را درمان یا بهبود بدهد.
تقویت سیستم ایمنی بدن
ویتامین C موجود در هندوانه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
جوان سازی پوست
ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث میشود، شما صورتی شادابتر و جوانتر داشته باشید.
سلامت کلیوی
کسانی که دچار بیماریهای کلیوی هستند بدون نگرانی میتوانند این میوه را میل کنند، زیرا پتاسیم داخل هندوانه مقدار بسیار کمی دارد و خوردن آن مفید است.
ولی برای کسانی که قادر به دفع پتاسیم خون نیستند میتواند مشکلی ساز شود.
تنظیم فشار خون
افراد زمانی که وارد پیری میشوند یکی از بیماریهای شایع در این سنین فشارخون است، با تغییر رژیمی غذایی میتوان این مشکلی را حل کرد.
لیکوپن موجود در هندوانه باعث کاهش فشارخون میشود.
سوء هاضمه
لیکوپن با تمام فوایدی که دارد، ولی ضررهایی نیز دارد، خوردن بیش از اندازه هندوانه، لیکوپن موجود در بدن را افزایش میدهد که باعث اسهال، استفراغ، تهوه و سوء هاضمه میشود.
کاهش فشار خون
همان طور که از خواص هندوانه به کاهش فشار خون اشاره شد، خوردن بیش از اندازه این میوه باعث افتادن فشارخون میشود.
خستگی
اگر مقدار آبی که از طریق هندوانه وارد بدن میشود دفع نگردد باعث افزایش خون در بدن میشود که این خستگی و بی رمغی را به دنبال دارد.
اسموتیهای هندوانه
اسموتیهای هندوانه یکی از محبوبترین و خوشمزهترین اسموتیهای تابستان هستند. با هندوانه اسموتیهای زیادی میتواند درست کرد.
یکی از اسموتیهای مقوی و خوشمزه هندوانه اسموتی هندوانه و عسل است.
مواد لازم:
هندوانه به اندازه لازم
عسل نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا تخمهندوانه را جدا کرده سپس نصف آنها داخل فریزر گذاشته تا یخ بزنند
بعد از آنکه هندوانه یخ زد داخل مخلوط کن ریخته و باقی هندوانهها را به همراه عسل به آنها اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
بیشتر بخوانید: زردآلو گرم است یا سرد؟