- فرنی نوعی دسر شیرین است که با مواد مختلفی مانند زعفران، کاکائو و انواع میوه تهیه میشود. فرنی مانند پوره هویج و پوره سیب زمینی گاهی به عنوان غذای کمکی کودک یا یک میان وعده سالم و مقوی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله به نحوه تهیه فرنی مجلسی پرداخته ایم.
مواد لازم برای تهیه فرنی (مخصوص ۲ نفر)
| شیر |
۴ لیوان |
| شکر |
۸ قاشق غذاخوری |
| گلاب |
۴ قاشق غذاخوری |
| آرد برنج |
۴ قاشق غذاخوری |

طرز تهیه فرنی مجلسی
برای تهیه فرنی ابتدا در قابلمهای شیر را میریزیم و شکر را به آن اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا کاملا در شیر حل شود و بعد گلاب را میافزاییم و هم میزنیم و آرد برنج را آرام آرام به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا در شیر گلوله نشود.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و پی در پی هم میزنیم تا شیر جوش بیاید سپس حرارت را کمتر میکنیم و همچنان هم میزنیم مداوم تا ته نگیرد. در پی هم زدن متوجه خواهید شد که شیر در حال قوام گرفتن و غلیظ شدن است.
زمانی که کمی سفت شد و به غلظت مورد نظرتان رسید شعله را خاموش میکنیم و قابلمه را از روی آن بر میداریم و همچنان هم میزنیم، چون قابلمه داغ است و اگر به حال خود فرنی را رها کنیم تا سرد شود حتما ته میگیرد. فرنی آماده شده را در ظرف میکشید و نوش جان کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه فرنی
یکی از نکاتی که خیلی از خانمها با آن مشکل دارند این است که فرنی را پس از اینکه از یخچال خارج میکنند متوجه میشوند فرنی آب انداخته است. برای رفع این مشکل پس از اینکه فرنی آماده شد اجازه دهید با دمای محیط آشپزخانه به آرامی خنک شود سپس آنرا در یخچال قرار دهید.