به گزارش گروه فضای مجازی ، پن کیک نارگیل جزو آن دسته از خوراکیهایی است که میتوان به عنوان میان وعده یا صبحانه از آن استفاده کرد. طرز تهیه آن به این شرح است:
آرد نارگیل: نصف کاسه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۶ عدد
سودا (آب گازدار): نصف لیوان.
روی پن کیکها را با میوه، پودر قند، شربت، شکلات یا هر چیز مورد علاقه تزیین کنید.
باید توجه داشت، آرد نارگیل، پودر نارگیل نیست.
برای اینکه پنکیک یک دست شود، باید ماهیتابه کاملا نچسب باشد، در غیر این صورت حتما مقداری روغن یا کره بریزید که پنکیک به ماهیتابه نچسبد.