به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، نام سیب گلاب را حتما شنیده اید؛ یکی از میوههای خوش عطر و طعم تابستانی که دارای ترکیبات ارزشمندی از جمله آنتی اکسیدان آنتوسیانین، ویتامین A، ویتامینهای گروه B همانند؛ تیامین، نیاسین، اسید فولیک، پتاسیم، فسفر، روی، آهن، کلسیم، نیاسین و پانتوتنیک اسید است.
جالب است بدانید؛ گر سیبی پوست قرمز داشته باشد، حاوی آنتی اکسیدان فلاونوئید نیز خواهد بود.

این سیب خوش عطر، فواید سلامتی بسیاری برای بدن دارد و از این رو کارشناسان طب سنتی مصرف این میوه را در فصل تابستان توصیه میکنند و دلیل آن هم شاید این باشد که؛ با تناول سیب گلاب دستگاه گوارش و سیستم عصب مرکزی قلب تقویت شده و طبع بدن انسان را متعادل میسازد.
سیبهای عطری و شیرین به ویژه سیب گلاب از بهترین تقویتکنندههای دستگاه گوارش است و مصرف آن میتواند از برخی ناراحتیهای معده از قبیل ریفلاکس، ترش کردن و تهوع جلوگیری کند.
سیب گلاب از عطش و التهاب معده در طول روزهای گرم تابستان میکاهد و مصرف فالوده آن همراه با قدری عسل و گلاب و زعفران، حدود یک ساعت پیش از غذا یا دو تا سه ساعت پس از غذا یا هنگام خستگی از کار روزانه و قبل از خواب شبانه، ضعف نیروی ذهنی و بدنی را کمتر کرده، واکنش شدید قلب و سیستم عصبی به تحریکات هیجانی را کاهش میدهد.

سیب گلاب طبعی گرم وتر دارد و از همین رو بهترین گزینه برای افراد دارای طبع سرد و خشک است.
بسیاری از افراد سیب گلاب را به صورت خام مصرف میکنند و جالب است بدانید؛ علاوه بر این، میتوان از آن یک مربای خوشمزه نیز تهیه کرد، البته موارد کاربرد این سیب بسیار است و به صورتهای مختلفی مانند کمپوت، خورش، حلوا و فالوده مصرف میشود.