رضایت بالای زائران از کمیت و کیفیت غذا

رضایت بالای زائران از کمیت و کیفیت غذابه گزارش خبرنگار گروه جامعه ، حجت الاسلام عبدالفتاح نواب که به همراه علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت از دو آشپزخانه مرکزی در مکه بازدید می‌کرد، گفت: در بحث غذا بهترین قضاوت کننده خود زائران هستند.


وی اظهار کرد: در جریان بازدید‌های دو روز گذشته آنچه نمود داشت آنکه هم توزیع کنندکان غذا و هم زائران از طبخ غذا و نوع برنج و کیفیت اقلام بکاربرده شده، کاملا رضایت دارند.


نماینده، ولی فقیه درحج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی گفت: از دیدگاه آنها امسال غذای طبخ و توزیع شده بسیار با کیفیت است و به این منظور قدردان خادمان ضیوف الرحمن هستند که در مجموعه حج و زیارت در خدمتگزاری به زائران و حجاج فعالیت می‌کنند.


وی تصریح کرد: آنچه این خدمت را به نتیجه مطلوب می‌رساند، عشق،  علاقه و اخلاص خادمان ضیوف الرحمن است. فقط در آشپزخانه الافندیه روزانه تا ۷۰ هزار پرس غذا در وعده پخت می‌شود.