به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، محققان در تحقیقی به بررسی بهترین سبزیجاتی پرداختند که ارتباط قویای با کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای مزمن دارند.
بر همین اساس ۴۷ نوع از سبزیجات براساس دارابودن ۱۷ ماده مغذی معروف رده بندی شدند. مواد مغذی شامل ویتامینهای A، C، D، E، K، و بسیاری از ویتامینهای گروه B، همراه با مواد معدنی کلسیم، پتاسیم، آهن و زینک و بعلاوه فیبر و حتی پروتئین بود.
طبق این رده بندی، ۵ سبزی اول به شرح زیر هستند:
در ادامه این لیست کلم کالی، شابانک (در نواحی کرمان میروید)، کاهو برگ، بروکلی و کلم بروکسل قرار دارند.
منبع: مهر