تغذیه سالم در تابستان، راهکاری مؤثر برای مقابله با گرما و آلودگی هوا

به گزارش وبدا، محسن تقی‌زاده، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: در این ماه‌های گرم تابستان، توصیه می‌شود تا جایی که ممکن است از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنیم، زیرا شدت اشعه UV در تابستان به شدت افزایش می‌یابد.

وی، همچنین بر لزوم استفاده از لباس‌های آستین بلند، کلاه و عینک آفتابی تأکید کرد و افزود: این اقدام برای حفاظت پوست و چشم‌ها در برابر تابش نور خورشید است.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه، به تأثیر گرد و غبار بر سلامت انسان اشاره کرد و گفت: گرد و غبار می‌تواند مشکلات تنفسی ایجاد کند.

وی افزود: افراد در این شرایط تا حد امکان مایعات مصرف کنند و از مواد غذایی آب دار مانند هندوانه و خیار استفاده کنند.

تقی‌زاده افزود: مصرف میوه‌های رنگی و سبزیجات برگ سبز به دلیل حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند در کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا مؤثر باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان، برای همه شهروندان آرزوی سلامتی و موفقیت کرد و تأکید کرد: رعایت نکات تغذیه‌ای در این ایام می‌تواند به حفظ سلامت عمومی کمک شایانی کند.

انتهای پیام/