خبرگزاری میزان _ شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در ابتدای سالجاری طرح جمعآوری کارتهای سوخت جایگاهداران را با هدف جلوگیری از قاچاق سوخت اجرا کرد.
براساس این طرح قرار شد به ازای هر سکو، یک کارت سوخت در جایگاه باقی و مابقی کارتها از جایگاههای سوخت جمعآوری شود و افراد برای سوختگیری ملزم به استفاده از کارت سوخت شخصی هستند.
در همین رابطه رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت کشور، در گفتوگو با میزان اظهار کرد: پس از اجرای جمعآوری کارت سوخت جایگاهداران، استفاده از کارت شخصی برای سوختگیری افزایش یافته است و مردم تمایل بیشتری به استفاده از کارتهای سوخت خود دارند.
وی تاکید کرد: در ابتدای اجرای این طرح با مشکلاتی روبهرو بودیم که با گذر زمان و همکاری مردم این مشکلات حل شد و جایگاهداران در تلاش هستند که مردم کمترین مشکل را در اجرای این طرح داشته باشند.
سخنگوی صنف جایگاهداران اعلام کرد: براساس بررسیها و بازرسیهایی که بهصورت آزمایشی در برخی از استانها انجامشده است میزان سوختگیری مردم با کارت شخصی رشد داشته و پیشبینی میکنیم این آمار در آینده نزدیک افزایش یابد.
به گفته نواز در تمامی استانها به جز استانهایی که طرحهای بومی در آنها در حال اجرا است، به ازای هر سکو در جایگاه، یک کارت سوخت وجود دارد.
سهمیه هر کارت سوخت جایگاهداران روزانه ۸ هزار لیتر است
وی همچنین گفت: سهمیه هر کارت سوخت جایگاهداران ۸ هزار لیتر است و روزانه این سهمیه شارژ میشود. بنا به اعلام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، ۹۰ درصد مردم دارای کارت سوخت هستند و اگر همه افراد از کارت شخصی خود استفاده کنند، این مقدار از سهمیه کارت سوخت جایگاهداران برای افرادی که کارت ندارند کافی خواهد بود.
نواز در ادامه افزود: تنها ۱۵ درصد از جایگاهها در کشور جزء جایگاهها پرفروش هستند و سعی کردهایم در این جایگاهها یک کارت سوخت ذخیره وجود داشته باشد تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنیم.
همچنین علیاکبر نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، در گفتوگو با رسانه ملی در رابطه با اجرای این طرح گفته است: در قانون بودجه سالجاری تاکید شد تحویل سوخت بر اساس کارتهای شخصی باشد و پیشبینیهای لازم درخصوص تحویل کارت سوخت به متقاضیان انجام شد.
۵۵ درصد سوختگیری در یک ماه گذشته از طریق کارت شخصی انجام شده است
به گفته وی عرضه سوخت تا قبل از فراخوان استفاده از کارتهای شخصی یعنی در یک ماه گذشته، ۵۵ درصد سوختگیری از طریق کارت شخصی و ۴۵ درصد از طریق کارت جایگاهها انجام شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تاکید بر اینکه از سال ۱۳۹۴، پس از تک نرخیشدن قیمت بنزین استفاده مردم از کارت سوخت شخصی کاهش یافته، اعلام کرده است: با اطلاعرسانی که از قبل شده بود مردم همکاری کردند و استفاده از کارت شخصی بیشتر شده است.
به گفته نژادعلی بر اساس میزان نازلهایی که در جایگاه وجود دارد کارت اضطراری فراهم شده و از ۱۱۰ میلیون لیتر مصرف روزانه بنزین، ۶۰ درصد با کارت شخصی و ۴۸ میلیون لیتر از طریق کارت آزاد بوده است.
انتهای پیام/