۳۹ هزار بار نظارت بهداشتی بر مواکب و مراکز تهیه و توزیع غذا

به گزارش خبرنگار گروه جامعه سید رضا غلامی درخصوص گزارش مهمترین فعالیت‌های بهداشت محیط در چهار دانشگاه علوم پزشکی (کرمانشاه، ایلام، اهواز و آبادان) منتهی به سه پایانه مرزی مهران، چذابه و شلمچه و همچنین مسیر داخل کشور عراق تا هفتم آبان ماه گفت: ۱۸۰ جلسه هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط از جمله ستاد اربعین استانی، استانداری ها، فرمانداری‌ها و مسئولین پایانه‌های سه گانه مرز خروجی به عراق برگزار شد.

وی افزود: ۲۶ هزار و ۵۷۰ نفر از خادمین و شاغلین مواکب، مراکز، اماکن بین راهی و محل‌های اسکان زائرین در زمینه بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط محل آموزش دیدند.

وی درخصوص سایر اقدامات انجام شده اظهار داشت: کنترل و نظارت بر پخت و توزیع غذای زائرین ۶۴۷۷ مورد، صدور کارت بهداشت برای خادمین مواکب و ایستگاه‌های صلواتی ۱۹۱۰ مورد، خروج مواد غذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی از سطح عرضه و مصرف ۶۶۱۲ کیلو گرم، نمونه برداری موادغذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی ۲۲۵ مورد، نمونه برداری میکروبی آب ۷۲۹ مورد، کلرسنجی آب مصرفی مواکب و مراکز و اماکن ۱۲۱۵۱ مورد، سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی ۶۴۷۳ مورد، بازدید مشترک با سایر دستگاه‌های درگیر برنامه از جمله ستاد اربعین، شهرداری ها، سازمان دامپزشکی و نیروی انتظامی ۱۹۸ مورد از جمله این اقداماتی است.

غلامی در پایان از آموزش ۱۳۵ هزار و ۲۰۷ زائر از نظر رعایت بهداشت فردی به ویژه شستشوی دست و بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی خبر داد.