شکر را چاشنی غذا کنید

شکر را چاشنی غذا کنیدبه گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، دقت کرده‌‎اید غذاهای قهوه‌ای خوشمزه‌تر هستند.

بهترین راه برای این‌که مواد غذایی قهوه‌ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن‌ها بپاشید. اگر مرغ، ماهی و یا کوکوسبزی درست می‌کنید، می‌توانید شکرپاش را برداشته و اندکی شکر روی آن‌‎ها بپاشید تا غذای‌تان خوش‌طعم‌تر شود.

 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.