اینکه هر ماکارونی باید در آب جوش قرار داده شود، راز نیست اما یکی از ترفندهای آشپزی این است که ماکارونی را در اولین دقیقه بهم بزند تا ته ماکارونی ها به قابلمه نچسبد و بالای آنها سفت بماند.
کد خبر: ۳۹۹۵۶۲
تاریخ: ۰۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵
به گزارش گروه فضای مجازی ، اینکه هر ماکارونی باید در آب جوش قرار داده شود، راز نیست اما یکی از ترفندهای آشپزی این است که ماکارونی را در اولین دقیقه بهم بزند تا ته ماکارونی ها به قابلمه نچسبد و بالای آنها سفت بماند.