فست فودها ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهند
فست فودها ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهندبه گزارش گروه فضای مجازی ،  محققان هشدار می‌دهند افزایش پرسرعت مصرف غذا‌های فوق فرآوری شده آغازگر افزایش موج سرطان در دهه‌های آتی خواهد بود.

مواد خوراکی فوق فرآوری شده شامل کالا‌ها و اسنک‌های بسته بندی شده، نوشابه‌های گازدار، غلات شیرین، غذا‌های آماده و محصولات گوشتی فرآوری شده هستند که عمدتاً حاوی مقادیر بالا قند، چربی و نمک و فاقد ویتامین و فیبر هستند.

برآورد‌ها نشان می‌دهد این موع مواد خوراکی بالغ بر ۵۰ درصد کل مصرف انرژی روزانه را در چندین کشور پیشرفته شامل می‌شوند.

تیمی از محققان برزیلی و فرانسوی رابطه احتمالی بین مصرف غذا‌های فوق فرآوری شده و ریسک کلی سرطان و همچنین سرطان‌های سینه، پروستات و روده (کلورکتال) را بررسی کردند.

این داده‌ها مبتنی بر ۱۰۴،۹۸۰ فرد بزرگسال سالم فرانسوی (۲۲ درصد مرد و ۷۸ درصد زن) با میانگین سنی ۴۳ سال بودند. این شرکت کنندگان به پرسشنامه‌های آنلاین که برای برآورد مصرف ۳۳۰۰ نوع غذای متفاوت طراحی شده بود پاسخ دادند.

بررسی این پاسخ‌ها و گزارشات پزشکی این افراد در طول مدت ۵ سال نشان داد ۱۰ درصد افزایش در نسبت وجود مواد خوراکی فرآوری شده در رژیم غذایی با افزایش ۱۲ درصدی ریسک کلی سرطان و ۱۱ درصد افزایش ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. در این مورد هیچ رابطه قابل توجهی در مورد سرطان‌های پروستات و کلورکتال یافت نشد.
 
منبع:مهر
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.