این سوپ را می توان با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگرسبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کنید که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.
زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 3 الی 4 ساعت
مواد اولیه : برای 8 نفر
گوشت گاو یا گوشت کبابی بره
350 گرم
روغن مایع
1 قاشق سوپخوری
آب گوشت
400 گرم
پیاز خرد شده
1 عدد بزرگ
کرفس خرد شده 2/1 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 4/1 قاشق سوپخوری
سیر
2 عدد
برگ بو
1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده 1 پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده 2/1 پیمانه
جو زود پز
3/2 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.