به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه قارچ سوخاری را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
تخممرغ: یک عدد ، قارچ تازه و صدفی: 20 عدد ، آرد سوخاری: 1.5 لیوان ، آویشن: یک قاشق مرباخوری ، آرد: 3 قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری ، نمک و فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخممرغ را در ظرفی شکسته و با آرد و نصف لیوان پودر سوخاری و بکینگ پودر و نمک و فلفل مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود.
قارچها را بشویید و سریع آنها را خشک کنید تا آب درون بافت قارچ نفوذ نکرده و هنگام سرخ کردن آب نیندازد.
روغن را در ظرف گودی بریزید و روی حرارت بگذارید. قارچ را درون مایه تخممرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری غلتانیده و بعد چند دقیقه کنار گذاشته تا آب پس بدهد و مجددا در پودر سوخاری بزنید بعد در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید.
قارچ سوخاری را با مخلوط سس کچاپ و سس مایونز میل کنید. همچنین میتوانید قارچ را به همین روش آماده کنید و روی توری کباب کنید.
لازم به ذکر است که هر غذایی با قارچ تهیه میکنید، قبل از طبخ، چند قطره آبلیمو روی قارچ بریزید.