پایان طرح پایش تب مالت در دام های اصفهان
به گزارش گروه جامعه ،عبدالرضا اکبری رئیس اداره بهداشت و نظارت بر فرآورده های غذایی استان اصفهان گفت: در این طرح 5 هزار  400راس گوسفند وبیش از  هزار و 800 گاو روستایی خون گیری شدند . 

 اکبری با بیان اینکه در این طرح 30 قلاده سگ در روستاهای استان خون گیری شدند،افزود : وضعیت بازخورد واکسیناسیون در دام ها، شناسایی مناطق آلوده و اثر بخشی واکسن های تب مالت در این طرح بررسی شد. 

وی گفت: تب مالت از بیماری های مشترک بین انسان و دام است که بر اثر ورود باکتری بروسلا از دام های آلوده به انسان ایجادمی شود که  این بیماری در گوسفند و گاو شیوع زیادی دارد و باعث تلف شدن و سقط جنین در دام ها است.