موفقیت پژوهشگران اصفهانی درساخت دستگاه تصفیه پساب چغندر
به گزارش گروه جامعه ،سیامک سلطانی  مدیر عامل این شرکت تولیدی  گفت: این دستگاه قادر است  با فیلتراسیون گل و لای حاصل از چغندر قند  حدود 30 مترمکعب آب را در ساعت تصفیه و به چرخه ی مصرف برگرداند.

سلطانی افزود: پیش از این حجم پساب تولیدی کارخانه حدود 150 مترمکعب در ساعت بود که با طراحی و بومی سازی این دستگاه  و اقدامات زیست محیطی دیگر مانند بازیافت آبهای فرایند تولید در حال حاضر به 15 مترمکعب در ساعت کاهش یافته است.

وی گفت: قابلیت تبدیل روزانه 50 تن گل و لای به خاک مرغوب کشاورزی ، کاهش مصرف روزانه 700 متر مکعب آب ،  کاهش آلاینده های زیست محیطی ، جلوگیری از بوی نامطبوع و آلودگی سفره های آب زیرزمینی از مهمترین مزایای ساخت این دستگاه است.

سالانه 230 هزار تن چغندر قند در این واحد تبدیل به قند و شکر می شود.