هویج

هویج دارای بیشترین میزان ویتامین A یا بتاکاروتن میباشد. این ویتامین برای رشد سلولی، قوهی بینایی و همچنین داشتن پوستی زیبا لازم است.از این گذشته هویج سرشار از پکتین است. این فیبر حلال میتواند میزان کلسترول زیاد را کاهش دهد.توصیه میکنیم از هر فرصتی برای مصرف هویج استفاده کنید.
بروکلی

متخصصان تغذیه بیشترین مطالعات را روی بروکلی انجام دادهاند. بروکلی منبع
فوقالعادهی ویتامین C ، بتاکاروتن، ویتامین B9 یا همان فولات و پتاسیم
است که خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهند.بروکلی همچنین دارای
موادی از قبیل ایندول هاست که با سرطانها مقابله میکنند.


اسفناج

اسفناج همانند دیگر سبزیجات برگ سبز مانند کاهو، کلم چینی و …منبع مواد محافظتی است.
این سبزیجات دارای میزان زیادی ویتامین C، ویتامین B9 و بتاکاروتن و همچنین سرشار از فیبرها و مواد معدنیاند.
رنگدانه های موجود در این سبزیجات(لوتئین، اگزانتین) با رادیکالهای
آزاد مبارزه میکنند. از این گذشته این سبزیجات دارای میزان اندکی اسیدهای
چرب امگا3 هستند که برای سلامت قلب و عروق مفید است.
حبوبات

عدس، لوبیاها، نخود و دیگر حبوبات دارای
میزان زیادی فیبرهای حلال و غیر حلال و ویتامین B اند.حبوبات همچنین دارای
مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم و فسفراند. در این دنیای متنوع میزان قابل
ملاحظهای پروتئینهای گیاهی و گلوسیدها نیز وجود دارد.
پیاز، سیر و موسیر

پیاز، سیر و موسیر به خاطر دارا بودن مواد گوگردی و ترکیبات خاص دیگری که
دارند برای سلامت قلب و عروق مفیداند.مصرف منظم این مواد غذایی باعث جریان
بهتر خون و به این ترتیب باعث کاهش کلسترول و فشار خون بالا میشود.
همچنین این سبزیجات دارای خواص ضدباکتریایی و ادرار آور اند.
سیب زمینی شیرین
