به گزارش
خبرنگار گروه اقتصاد ،اگرچه گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش غذایی به خصوص مقدار آهن تفاوتی با هم ندارند اما به دلیل این که گوشت گوسفند بافت ترد و نرمتری دارد و سریعتر هضم میشود و بیشتر افراد به مصرف آن گرایش دارند
البته بافت داخلی و بیرونی گوشت گوسفند چربی بیشتری نسبت به گوشت گوساله دارد و به همین دلیل کسانی که به چاقی، چربی خون و فشارخون بالا مبتلا هستند، باید کمتر آن را در برنامه غذاییشان بگنجانند به خصوص افرادی که دچار چربی خون از نوع کلسترول بالا هستند، نه تریگلیسرید. البته این افراد باید در وهله اول مصرف گوشت گوسفند و سپس گوساله را کاهش دهند.
قیمت انواع بسته بندی گوشت به شرح جدول زیر است: