به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از ایرنا، علیرضا باقرعبیری درباره چای فله ای افزود: توصیه می شود از چای های دارای مجوز بهداشتی ، شماره پروانه ساخت و لوگوی سازمان غذا و دارو ، استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان چای همچنین می توانند از طریق سازمان غذا و دارو از صحت شماره پروانه ساخت آن ، اطلاع حاصل کنند.
کارشناس
چای اداره نظارت و ارزیابی بر محصولات غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی
سازمان غذا و دارو با اشاره به چای های وارداتی نیز خاطرنشان کرد: محصولات
کارخانه هایی که چای به ایران وارد می کنند ، از مزرعه تا کارخانه مورد
بررسی و بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار می گیرد و در صورت تایید
اجازه واردات صادر می شود.
باقرعبیری ادامه داد: همچنین تمام چای های
سیاه وارداتی در داخل کشور از لحاظ اندازه گیری سموم و فلزات سنگین ، مطابق
مقررات ملی ایران ، مورد آزمایش قرار گرفته و بعد از آزمایشات مختلف در
اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرند.
برخی مردم ترجیح می دهند چای را به
صورت فله ای تهیه کنند درصورتیکه در مورد نحوه تولید، آلودگی و فرآیند
نگهداری آنها ، تردیدهایی وجود دارد و ممکن است به سلامتی افراد صدمه بزند.
/انتهای پیام/:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.