یک کارشناس طب سنتی ویژگیهای فصل تابستان و اثرات آن بر بدن و خواص میوههای تابستانی را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۸۹۳۳۲
تاریخ: ۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم، سید جواد علوی درباره ویژگیهای فصل تابستان و اثرات آن بر بدن، اظهار داشت: مزاج تابستان،گرم و خشک در نظر گرفته میشود و خلط صفرا در این فصل افزایش پیدا میکند. این کارشناس طب سنتی ادامه داد: از ویژگیهای فصل تابستان گرم و سرخ شدن رنگ پوست است همچنین قوه هاضمه و دستگاه گوارش دچار سستی و ضعف میشوند. علوی گفت: گرمی قلب، افزایش عطش، کاهش شدید رطوبت اصلی بدن، کاهش اشتها، عود بیماریهای قبلی فرد، بروز درد و کندی حواس، سنگینی سر، خوابآلودگی، اسهال خونی، احتمال ابتلا به درد چشم از ویژگیهای فصل تابستان است. خواص میوههای تابستانی وی افزود: انجیر تقویت سیستم عصبی، آرامش فکری، تقویت کلیه، بهبود هضم، ضداسهال، ضداسپاسم و ملین، گلابی دارای فیبر، ضدکولیک، مؤثر در کاهش وزن، دیابت و هضم، سمزدایی از کبد و کاهنده کلسترول، انگور کاهش ریسک بیماریهای قلبی، ضد تصلب شرایین، سرشار از ویتامین و محافظت از کبد است. این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: توت در رفع سرماخوردگی و تب، تقویت خون در کمخونی، جلوگیری از خاکستری شدن مو، ملین و مفید در بیماران دیابتی، آلبالو تقویت کننده قلب، دم گل آن مدر و دفع سنگ کلیه (سنگهای کوچکتر از 5 میلیمتر) است.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.