پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + تصاویر
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فارس، شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزه‌داران است که هر روز در کارگاه های مخصوص در ماه مبارک رمضان پخت می شود. شیرینی فروشی بازار نعلبندان گرگان از با سابقه ترین ها در پخت زولبیا و بامیه در این شهر است.

مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی. مصرف زیاد زولبیا و بامیه در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی‌های بدن را خنثی می‌کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی‌های بدن، بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.