یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد.
کد خبر: ۱۸۳۴۶۳
تاریخ: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل ازاتاق خبر 24، از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند.
در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر 50 سانتی متر که در داریون شیراز آماده شده است.
/انتهای پیام/ :
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.