چای دومین محصول استراتژیک
گیلان است و این استان با داشتن ۹۰ درصد باغهای چای ایران، مهمترین استان
تولیدکننده چای در کشور محسوب میشود.
اما عدم استفاده از تکنولوژی روز در صنعت چای و فرآوری چای در کارخانه های
فرسوده در کنار عواملی همچون مشکلات بخش زراعی، تجارت و قوانین نظارتی باعث
شده میزان تولید چای کشور در سالهای اخیر از ۶۰ هزار تن به ۱۳ الی ۱۵
هزار تن برسد.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.