به گزارش گروه فضای مجازی ، اسدالله احمدی شهریور با بیان اینکه اغذیهفروشان شامل سه رسته اغذیه
سرد، گرم و پیتزا هستند، گفت: برای ایجاد اغذیهفروشی سرد و گرم متراژ
حداقل 18 متر و برای پیتزا حداقل 24 متر اجباری است و این واحدها حداقل
باید از پلها و زیرگذرها حدود 70 متر فاصله داشته باشند.
وی
افزود: برای ایجاد واحدهای اغذیهفروشی تاییدیه وزارت بهداشت گرفته
میشود. همچنین از پلیس + 10 استعلام اخذ و پس از آن مدارک مربوطه به اماکن
ارسال خواهد شد و صلاحیت فردی صاحب واحد صنفی و مکان مورد نظر تایید می
شود.
رییس اتحادیه اغذیه فروشان موادغذایی همچنین
تاکید کرد: براساس نظر اماکن، واحدهای اغذیه فروشی نباید در نزدیکی مدارس
راهنمایی و دبیرستان دخترانه و آرایشگاههای زنانه باشند و اماکن بررسی
های لازم را در این زمینه انجام میدهد و پس از آن نیز مجوز مربوطه را
تایید می کند.
وی در بخشی از سخنان خود اظهار
کرد: از اوایل اسفند پارسال تا 15 فروردین امسال به دلیل ایام نوروزی،
واحدهای غیرقانونی پلمب نشدند و در واقع روند پلمب واحدهای غیرقانونی حدود
دو ماه متوقف شد اما چند روزی است که برخورد با واحدهای غیرمجاز دوباره
آغاز شده و آنهایی که بدون پروانه هستند مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.