
به گزارش گروه فضای مجازی ، پنیرها انواع مختلفی دارند و هر شرکت برای بهبود و کیفیت کالای خود از مواد
و تکنولوژی و گاهی به شیوه سنتی مخصوص و منحصر به خود استفاده میکند.
مواد لبنی پنیر حاوی باکتری لاکتوکوکوس میباشد که معمولا در پنیرهای چدار،
بری ، کامبر و . . . پیدا میشود.
مصرف پنیر باعث کاهش تومور سر در موشها شده است.
محققان
یافته اند که این مواد نگه دارنده در پنیر حدود 70 تا 80 درصد سلولهای
سرطانی موش را در طی 9 هفته از بین برده است این تاثیر با بدن انسان نیز
وجود دارد با این تفاوت دز تاثیرگزاری آن پایین تر است.
از دیگر
خواص پنیر به دلیل وجود باکتریهای موجود درآن از مواد نگه دارنده استفاده
میکنند تا بدن نسبت به آنتی بیوتیکها مقاوم نشود و سیستم ایمنی بدن
محافظت خود را از بدن به خوبی انجام دهد از جمله عفونتهای MRSA که تهدید
بزرگی برای زندگی ما میباشد این باکتری های موجود در پنیر مانع پیشرفت
عفونت می شود.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.