خبرگزاری میزان - اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری میكند.
کد خبر: ۱۰۶۳۳۰
تاریخ: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
به گزارش ، اسفناج سرشار از اسید فولیك است كه یكی از ویتامینهای گروه B است. از نقایص عصبی جنین پیشگیری میكند و در سلامت جنین نقش دارد.
اسفناج دارای تركیباتی است كه از آسیب رساندن به عروق خونی بدن جلوگیری میكند و موجب پایین آوردن هموسیستئین خون میشود. هموسیستئین ماده آزار دهنده جدار عروق خونی است كه موجب بیماری قلبی و عروقی میشود و اسیدفولیك از این مشكل پیشگیری میكند. اسفناج دارای آهن قابل ملاحظهای است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبی آهنهای حیوانی نیست. اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری میكند، مانع كوری میشود و موجب سالم ماندن ماكولای چشم میشود. این سبزی بر اعصاب پاراسمپاتیك نیز تاثیر مثبت میگذارد. اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از كلسیم ماست میشود.
/انتهای پیام / : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.