رئیس سازمان برنامه و بودجه: با برنامه‌ریزی، شاخص‌گذاری و نظارت رشد و توسعه کشور امکان‌پذیر است

13:05 - 31 شهريور 1400
کد خبر: ۷۶۰۱۴۴
دسته بندی: اقتصاد ، اقتصاد ایران
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: طبق آمایش سرزمین‌ها ماموریتی بر عهده سازمان است. با نظارت دقیق برای تحقق اهداف و نحوه برنامه‌ها و همچنین میزان سرمایه گذاری شرکت‌های بزرگ باید انجام شود.
- بنا به اعلام مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه، هفتمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، اعضای ستاد، مشاورین و رؤسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها که به صورت آنلاین شرکت کرده بودند، برگزار شد.
 
سیدمسعود میرکاظمی با بیان اینکه در شرکت‌های دولتی مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود، تصریح کرد: برای رفع مشکلات نه تنها در بودجه ۱۴۰۱ می‌بایست راه حل ارائه شود و برای شش ماه دوم سال ۱۴۰۰ نیز اگر نیاز به راهکار‌های قانونی است احصا و پیگیری شود.
 
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه سیاست‌ها درباره شرکت‌های دولتی و نحوه فعالیت و پاسخگویی آن‌ها باید تغییر کند، گفت: طبق آمایش سرزمین‌ها ماموریتی بر عهده سازمان است لذا خواسته‌ها و توقع ما نظارت دقیق برای تحقق اهداف و نحوه برنامه‌ها و همچنین میزان سرمایه گذاری شرکت‌های بزرگ خواهد بود.
 
میرکاظمی با اشاره به اینکه برای اثربخش بودن نقش سازمان در تحقق برنامه‌ها باید تدابیری اندیشیده شود، خاطرنشان کرد: با جهت دهی و سیاست‌های حمایتی باید شرکت‌ها را به سمتی هدایت کرد که با سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته که دارای منابع و ثروت‌های خدادادی هستند شکوفایی و رشدی که برای چشم انداز توسعه همه جانبه کشور مدنظر است تحقق پیدا کند.
 
 میرکاظمی افزود: مناطق آزاد باید پیشگام تحول و توسعه برای کشور باشند و برای اهدافی که ماموریت در آن دارند باید پاسخگو باشد.
 
وی با بیان اینکه باید آسیب شناسی دقیق صورت بگیرد اضافه کرد: با تغییر رویه‌ها و قرار دادن شاخص، مشخص شدن ماموریت و پاسخگو بودن مدیران، اتفاق‌های مبارکی برای کشور قابل تحقق است.
 
رئیس سازمان برنامه و بودجهتصریح کرد: کشور ما از مواهب الهی و ظرفیت خوبی برخوردار است با برنامه ریزی، احساس مسئولیت و پاسخگویی، مسیر رشد و توسعه همه جانبه برای کشورمان امکان پذیر است.
 
همچنین در این جلسه اعضای شرکت کننده نقطه نظرات کارشناسی خود را درباره بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت را مطرح کردند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *