۳۰ درصد رستوران‌ها تعطیل شدند

15:20 - 17 شهريور 1400
کد خبر: ۷۵۶۲۰۴
رییس اتحادیه سلف و رستوران تهران در رابطه با فعالیت رستوران‌ها گفت: تقریبا ۳۰ درصد رستوران‌ها نسبت به ۲ تا ۳ ماه پیش مجبور به تعطیلی شده‌اند. این تعطیلی‌ها در بیشتر شهر‌ها اتفاق افتاده است.

_ ایلنا نوشت: علی اصغر میرابراهیمی در مورد آخرین وضعیت رستوران‌ها اظهار کرد: رستوران‌ها وضعیت خوبی ندارند، بیشتر آن‌ها فقط به صورت بیرون‌بر می‌توانند کار کنند، برخی از آن‌ها به علت‌های مختلف مانند جایی که در آن قرار گرفته‌اند امکان عرضه خدمان بیرون‌بر هم ندارند. بسیاری از همکاران ما به خاطر گرانی، کرونا، مالیات و همه مشکلات دیگر مجبور به تعطیلی واحد صنفی خود شده‌اند. تقریبا ۳۰ درصد رستوران‌ها نسبت به ۲ تا ۳ ماه پیش مجبور به تعطیلی شده‌اند. این تعطیلی‌ها در بیشتر شهر‌ها اتفاق افتاده است.

وی با انتقاد از افزایش قیمت تمام شده با توجه به افزایش قیمت مواد غذایی بیان کرد: مواد اولیه نیز افزایش بسیار زیادی داشته است. مرغ به ۴۷ تا ۴۸ هزار توان رسیده است، مرغ را کیلویی ۴۵ هزار تومان می‌خریم. قیمت غذا‌ها هم بسته به مواد اولیه‌ای که خریداری می‌کنند متفاوت است. علاوه بر این‌ها حقوق کارگران افزایش یافته، هزینه آب و برق و عوارض شهرداری هم گران شده است، درحالی که چند درصد از مالیات بر ارزش افزوده‌ای که پرداخت می‌کنیم عوارض شهرداری است، اما باز شهرداری به طور جداگانه عوارض می‌گیرد. در این شرایط رستوران‌دار‌ها مجبور به تعطیلی واحد صنفی خود هستند.

رییس اتحادیه سلف و رستوران تهران خاطرنشان ساخت: ستاد کرونا مدام اعلام می‌کند که به رستوران‌ها نروید یا کمتر بروید. مردم هم کمتر مراجعه می‌کنند در این شرایط مشخصا تقاضا هم افت زیادی پیدا می‌کند بنابراین افت قابل توجهی در تقاضا داشتیم. حمایتی هم از اصناف وجود نداشت، قرار بود تسهیلات بدهند که این اتفاق نیافتاد، از طرف دیگر قرار بود که در دریافت مالیات تخفیف دهند که این مورد هم محقق نشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *