طرز تهیه کیک سیب خامه ای

3:50 - 01 مرداد 1400
کد خبر: ۷۴۳۲۱۷
در گزارش زیر دستور پخت کیک سیب خامه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

- ترفندهای آشپزی نوشت: امروز قصد داریم دستور پخت کیک سیب خامه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ عدد تخم مرغ

۱ بسته وانیل ۵ گرمی (یا ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل خالص)

۱ استکان شکر (نصف لیوان)

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱ قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)

۱ استکان شیر (کمتر از نصف لیوان)

۲۵۰ گرم آرد

موادلازم برای کرم:

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری نشاسته

۱ قاشق غذاخوری شکر

۲۵۰ میلی لیتر شیر (۱ لیوان)

مواد لایه زیر:

۲ عدد سیب اسلایس شده

طرزتهیه:

مواد لازم برای کرم را درون قابلمه ریخته و مخلوط کنید و روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و وقتی قوام لازم را به دست آورد، آن را از روی اجاق گاز برداشته و می‌گذاریم خنک شود (در دمای اتاق).

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود، مواد دیگر کره وشیر را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.

سیب‌ها را برش داده و در قالب کیک بچینید (فراموش نکنید قالب را با کره چرب کنید).

مایه کیک را روی آن بریزید، کرم را در قیف ریخته و به صورت دایره‌ای روی کیک بریزید (طبق عکس) و بزارید در فر از قبل‌گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه تا پخته شود؛ و در آخر با پودر قند تزیین کنید. امروز قصد داریم دستور پخت کیک سیب خامه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ عدد تخم مرغ

۱ بسته وانیل ۵ گرمی (یا ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل خالص)

۱ استکان شکر (نصف لیوان)

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱ قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)

۱ استکان شیر (کمتر از نصف لیوان)

۲۵۰ گرم آرد

موادلازم برای کرم:

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری نشاسته

۱ قاشق غذاخوری شکر

۲۵۰ میلی لیتر شیر (۱ لیوان)

مواد لایه زیر:

۲ عدد سیب اسلایس شده

طرزتهیه:

مواد لازم برای کرم را درون قابلمه ریخته و مخلوط کنید و روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و وقتی قوام لازم را به دست آورد، آن را از روی اجاق گاز برداشته و می‌گذاریم خنک شود (در دمای اتاق).

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود، مواد دیگر کره وشیر را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.

سیب‌ها را برش داده و در قالب کیک بچینید (فراموش نکنید قالب را با کره چرب کنید).

مایه کیک را روی آن بریزید، کرم را در قیف ریخته و به صورت دایره‌ای روی کیک بریزید (طبق عکس) و بزارید در فر از قبل‌گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه تا پخته شود؛ و در آخر با پودر قند تزیین کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *