رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

فلفل چیلی فضایی؛ محصولی که ۴ ماه دیگر برداشت می‌شود

14:00 - 27 تير 1400
کد خبر: ۷۴۲۳۹۲
فضانوردان در حال کشت فلفل چیلی در ایستگاه فضایی بین المللی هستند. این گیاه ۴ ماه دیگر محصول می‌دهد.

_ مهر به نقل از بیزینس اینسایدر نوشت: در روز‌های اخیر فضانوردان ساکن در ایستگاه فضایی بین المللی کشت فلفل چیلی در فضا را آغاز کرده‌اند. این بخشی از آزمایش‌های کشت محصولات غذایی ناسا است.

دانه‌های فلفل در ماه ژوئن و همراه بیست و دومین مأموریت تجاری تأمین ذخایر فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال شدند.

این آزمایش OH-۰۴ نام دارد و طی آن ۴۸ دانه فلفل چیلی کشت و محصول آن پس از ۴ ماه برداشت می‌شود. فضانوردان می‌توانند پس از سرخ شدن و رسیدن فلفل‌ها از آن استفاده کنند.

شین کیم بروگ مهند س پرواز و یکی از خدمه مأموریت اسپیس ایکس کر و-۲ با آبیاری این دانه‌ها، آزمایش را آغاز کرد. البته این نخستین باری نیست که کیم بروگ محصول کشاورزی در فضا پرورش می‌دهد. او در سال ۲۰۱۶ میلادی به کشت و پرورش کاهو در ایستگاه فضایی بین المللی نیز کمک کرد.

فلفل‌های چیلی در ایستگاه فضایی بین المللی یک محفظه رشد گیاه به اندازه اجاق گاز آشپزخانه کشت می‌شوند.

این گیاه سرشار از ویتامین سی و مواد مغذی دیگر است و شانس زیادی برای کشت در گرانش صفر دارد. علاوه برآن این گیاه را می‌توان به آسانی مصرف کرد و نیازی به پختن آن نیست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *