برخوردهای نظارتی معطوف به ساعات اداری است
به گزارش خبرنگار گروه جامعه انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران در دهمین جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان تهران اظهار داشت: آمارها و اطلاعات نشان میدهد که حدود ۵۰ درصد از فروشگاههای عرضه کننده پوشاک قاچاق همچنان به تخلفات خود ادامه میدهند.
وی در ادامه افزود: به من اطلاع دادند که در یکی از مجتمعهای تجاری بزرگ تهران نیمی از فروشگاهها همچنان مشغول به عرضه و فروش پوشاک قاچاق هستند.
بندپی گفت: برخوردهای نظارتی باید قویتر و پیگیرانهتر باشد. اینکه بازرسیها و برخوردها صرفا در ساعات اداری صورت بگیرد باعث ضعف در اجرای طرح خواهد شد و طبیعتا نتیجه مورد نظر حاصل نخواهد شد.
کالاهای خاص را نمیتوانیم معدوم کنیم
نان کلی در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: برخی کالاهای خاص مانند دارو رو نمیتوانیم معدوم کنیم.
مدیریت اموال تملیکی استان تهران گفت: در ۴ سال گذشته هیچ داروی قاچاقی معدوم نشده است چرا که جدای از آسیب به محیط زیست، هزینههای معدوم کردن دارو بسیار بالاست.
وی در ادامه به برخی دیگر از کالاهای قاچاق اشاره کرد و گفت: ۲۵۰ خودروی قاچاق در اموال تملیکی استان تهران وجود دارد که تعیین تکلیف نشده است.
نان کلی در ادامه گفت: لاستیکهای قاچاق جمع آوری شده طی توافقی به وزارت صنعت و معدن واگذار شد تا از طریق این وزارتخانه در سطح کشور توزیع شود.
مدیریت اموال تملیکی استان تهران با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۷ حدود ۱۴۳ میلیارد تومان کالای قاچاق در استان تهران تعیین تکلیف شده است، گفت: ۴۰ درصد از درآمد مربوط به تعیین تکلیف کالایی قاچاق کشور متعلق به استان تهران است.
انتهای پیام /