۸۷ هزار بسته فرآورده از واحد‌های صنفی و تولیدی کنترل وزنی شد

11:43 - 16 اسفند 1402
کد خبر: ۴۷۶۳۰۲۲
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
۸۷ هزار بسته فرآورده از واحد‌های صنفی و تولیدی کنترل وزنی شد
مدیرکل استاندارد استان تهران، با اشاره به اجرای طرح ملی پایش کمیت در محصولات (مقابله با کم‌فروشی) انواع فرآورده‌های غذایی و شوینده، گفت: در نتیجه پایش‌های انجام‌شده از تولیدات ۵۲۴ واحد تولیدی مشمول طرح، از ابتدای سال تاکنون، حدود ۳۰ درصد کم‌فروشی در محصولات مذکور مشخص شد، که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، شیب کاهشی داشته است.

خبرگزاری میزان- به گزارش روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمدحسین طاهری، مدیر کل استاندارد استان تهران، با اشاره بر اینکه رصد کم فروشی و نظارت بر آن، از مهم‌ترین اولویت‌های کاری در دوره تحولی سازمان ملی استاندارد ایران است، در خصوص اجرای این طرح تشریح کرد: در این مدت مشخص، ۸۰ هزار فرآورده از صنایع مذکور، از واحد‌های تولیدی مشمول این طرح در استان، از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود ۳۳ درصد کم فروشی در بسته‌بندی انواع فرآورده‌های صنایع غذایی (لبنیات - غذایی - غلات و حبوبات - تنقلات و شیرینی) و شوینده احصاء شد.

طاهری در خصوص خرید نمونه از بازار و کنترل آن افزود: اداره‌کل استاندارد استان تهران در راستای انجام این وظیفه خطیر، علاوه بر بازرسی و نمونه‌برداری از واحد‌های تولیدی، اقدام به خرید و توزین ۷ هزار فرآورده از سطح بازار کرد، که در پایان طرح، حدود ۳۰ درصد کم فروشی در محصولات مشخص شد.

وی با اشاره به اینکه پرونده متخلفین به مراجع ذی‌صلاح از جمله مرجع محترم قضایی ارجاع شد، ادامه داد: وضعیت عملکرد بیش از نیمی از واحد‌ها از ابتدای اجرای طرح مورد قبول بوده‌است.

گفتنی است، از بین محصولات مختلف مشمول طرح، ۳۱/۴۱ درصد از صنایع غذایی، ۴۳/۱۵ درصد از صنایع لبنیات، ۸۲/۷ درصد از غلات و حبوبات، ۳۰/۱۷ درصد از تنقلات و شیرینی‌جات و ۱۴/۱۸ درصد از صنعت شوینده و شیمیایی پایش شده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *