تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری آغاز شد/ آخرین گمانهزنیها از لیست انتخاباتی احزاب سیاسی
خبرگزاری میزان - انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز ۱۱ اسفند سال جاری برگزار میشود.
سخنگوی شورای نگهبان در روزهای اخیر اعلام کرد که ببا پایان مهلت یک ماهه رسیدگی به اعتراضات داوطلبان تایید صلاحیتنشده انتخابات مجلس، در مجموع صلاحیت حدود ۱۵ هزار نفر در شورای نگهبان مورد تایید قرار گرفت که به معنای تایید بیش از ۷۳ درصد داوطلبان و رقابت بیش از ۵۱ نامزد برای صندلی نمایندگی مجلس است.
با اطلاع داوطلبان از نتایج بررسی صلاحیتها تنور انتخابات در حال گرم شدن است و نمایندههای برخی از جریانها و احزاب سیاسی با اظهار نظرهای مختلف و شرکت در مناظرههای دانشگاهی و رسانهای بهدنبال مطرح کردن برنامههای انتخاباتی خود هستند.
ما نیز در این خبر روزانه به مرور برخی از اظهارات مسئولین برگزاری انتخابات و شخصیتهای مطرح سیاسی فعال در احزاب مختلف که در رسانهها منتشر شده است خواهیم پرداخت.
جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: جهت تکمیل لیستهای خود در تهران و سایر استانهای کشور رایزنی با سایر احزاب را شروع کردیم و این رایزنیها تاکنون موفق بوده و توانستیم به رشته وحدت کاندیداها در ارائه لیست دست پیدا کنیم.
در روزهای آینده لیست خود را چه در تهران به صورت لیست کامل ۳۰ نفره و چه در استانهای دیگر به صورت ائتلافی اعلام خواهیم کرد.
حزب اعتدال و توسعه در مورد لیست با کارگزاران سازندگی، ندای ایرانیان، اعتماد ملی، خانه کارگر و ستاد عقلانیت رایزنی کرده است.
احتمال اینکه سر لیست ائتلافی تهران حزب اعتدال و توسعه یک زن باشد هم وجود دارد.
ناصر ایمانی، فعال سیاسی: به نظر بنده اصولگرایان در انتخابات مجلس دوازدهم به لیست واحد نخواهند رسید و بهتر هم این است که به لیست واحد نرسند.
بهتر است اصولگرایان یک لیست ندهند چراکه وقتی طیفهای مختلف یک جناح سیاسی بخواهند همه افراد با دیدگاههای مختلف را در یک لیست جا دهند، همه طیفها مجبور میشوند هزینه سیاسی بپردازند و این هزینههای سیاسی بعداً تبعات زیادی برای خودشان دارد، لذا بهتر است که این هزینه سیاسی را نپردازند.
تجربه نشان داده در حوزههای بزرگ امکان رأی آوردن افراد خارج از لیست بسیار کم است. البته امکان دارد افراد در لیستی حضور داشته باشند منتها این افراد به پشتوانه حضور در لیست رأی نیاورند بلکه پشتوانه خودشان رأی بیاورند.
علی مطهری: طیفهای مختلف جریان میانهروها برای ایجاد یک ائتلاف در انتخابات پیش رو درحال رایزنی و مشورت هستند. این امید وجود دارد که رایزنیهای صورت گرفته به نتیجهی مثبتی برای ارائه یک لیست واحد منجر شود.
سرهنگ گودرزی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ: دادستانی تهران، قوه قضاییه، دادسرای ناحیه ۳۱، دادسرای فرهنگ ورسانه و استانداری تهران در این انتخابات در کنار پلیس خواهند بود تا وقوع آسیب و فضای جرم زا جلوگیری به عمل آید.
کاندیداهای محترم حتما افراد مسئولیت پذیر اخلاق مدار و آشنا به قانون را جهت انجام امورات فضای مجازی خود انتخاب کنند و از هرگونه تخریب کاندیداهای رقیب خودداری نمایند.
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت: هیچیک از اعضای هیأت دولت حق حمایت از جریانها یا طیفهای سیاسی در انتخابات پیشرو را ندارد.
روزنامه کیهان نوشت: به نظر میرسد با دقت در هدف هکرها و عملیات رسانهای پیرامون آن، بتوان هویت واقعی شبکه پشتپرده این عملیات سایبری و ترور شخصیت موازی آن را بازشناسی کرد. خط لجنمال کردن انتخابات از مسیر بیاعتبار کردن مجلس و دعوت به تحریم انتخابات، ماموریت راهبردی است که سرویسهای جاسوسی مانند سیا و موساد همواره به گروهکهای محارب و گروههای نفاق سپردهاند.
بر اساس تقویم انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تبلیغات داوطلبان این انتخابات از امروز (۲۵ بهمن) آغاز و در روز ۹ اسفند به پایان میرسد.
محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور: بر اساس آنچه در قانون آمده، اگر کاندیداهای انتخابات از قوانین مالی عدول کنند مجازات درجه ۶ دارد و دو دوره از کاندیداتوری در هرگونه انتخاباتی محروم خواهند شد.
ما از کاندیداها یک شمارهحساب اخذ کردهایم و فردی را به عنوان حسابدار معرفی کردهاند و یک سامانه مالی انتخابات ایجاد کردهایم که کاندیداها حتما باید منابع و هزینههای تبلیغات را از طریق حسابدار معرفی شده، در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.
این خبر در حال تکمیل است...