درب‌های آسمان در شب‌های قدر رو به انسان باز است/نماز و دعای روز بیستم ماه رمضان

9:00 - 15 خرداد 1397
کد خبر: ۴۲۴۸۰۱
کارشناس علوم قرآنی گفت: شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان، شب شهادت امام علی (ع) و دومین شب از شب‌های قدر است و در این شب درهای آسمان بیشتر از سایر وقت‌ها در ماه رمضان به روی بندگان باز است.
امین مولایی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن شب شهادت امام علی (ع) درباره اهمیت ماه رمضان و شب‌های قدر گفت: اگر انسان می‌خواهد از ماه مبارک رمضان به بهترین شکل ممکن استفاده کند، بهتر است همواره اینگونه فکر کند که این ماه رمضان آخرین ماه رمضانی است که او در طول عمر خود تجربه می‌کن به همین دلیل بهتر است در دعاهایمان همیشه این موضوع وجود داشته باشد که این ماه رمضان، آخرین ماه رمضان عمرمان نباشد.
درب‌های آسمان در شب‌های قدر رو به انسان باز است/نماز و دعای روز بیستم ماه رمضان
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه خداوند همیشه نسبت به بندگانش عنایت دارد، بهتر است انسان‌ها نیز احساس نشاط درونی را همواره در خود ایجاد کنند تا بتوانند با روحیه‌ای بسیار خوب، روزه بگیرند و به عبادت با پروردگار بپردازند.
 
این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان، شب شهادت امام علی (ع) و دومین شب از شب‌های قدر است و در این شب درهای آسمان بیشتر از سایر وقت‌ها در ماه رمضان به روی بندگان باز است.
 
وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: فضیلت شب بیست و یکم ماه رمضان نسبت به شب نوزدهم این ماه بیشتر است و بر اساس آنچه که در روایت‌های مختلف به آن اشاره شده، احتمال اینکه شب بیست و یکم یا شب بیست و سوم، شب قدر باشد خیلی زیاد است.
درب‌های آسمان در شب‌های قدر رو به انسان باز است/نماز و دعای روز بیستم ماه رمضان
 
مولایی توضیح داد: خواندن این دعا در بیستمین روز از ماه مبارک رمضان ثواب بسیار زیادی دارد:
 
"بسم الله الرحمن الرحیم 

اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّكینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین.
 
خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت و ببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازل‌كننده آرامش در دلهاى مؤمنان."
 
وی خاطرنشان کرد: در شب بیستم ماه رمضان همچنین خواندن نمازی 8 رکعتی به‌گونه‌ای که در هر رکعت پس از سوره حمد یک سوره دلخواه خوانده شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *