طرز تهیه سوپ جو با خامه

20:46 - 13 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۵۶۷۰
سوپ جو انواع مختلفی دارد. مرسوم ترین شکل آن سوپ جو با رب گوجه فرنگی است اما این سوپ جو سفیدرنگ طرفداران زیادی دارد که باعث می‌شود برای افطاری سبک خانواده شما گزینه مناسبی باشد.
طرز تهیه سوپ جو با خامه به گزارش گروه فضای مجازی، سوپ جو انواع مختلفی دارد. مرسوم ترین شکل آن سوپ جو با رب گوجه فرنگی است اما این سوپ جو سفیدرنگ طرفداران زیادی دارد که باعث می‌شود برای افطاری سبک خانواده شما گزینه مناسبی باشد.

مواد لازم:

جو پرک ۲۰۰ گرم

پیاز یک عدد

سینه مرغ یک عدد

هویج ۳عدد

جعفری برای تزئین

شیر نصف لیوان

خامه ۱۰۰گرم

آرد دو قاشق غذاخوری

کره ۷۰گرم

نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را با یک پیاز و کمی زردچوبه بپزید. آب مرغ را زیاد بردارید تا برای سوپ استفاده کنید. در آب مرغ جو پرک شده و شسته شده را بریزید، هویج را نگینی خرد کرده و همراه با نمک و فلفل بپزید. حدود یک ساعت زمان برای پخت جو نیاز دارید. بعد از آن که جو پخت، مرغ و کره را اضافه کنید. اگر غلظت سوپ کافی نبود، دو قاشق آرد را در آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید. بعد از پخت، نصف لیوان شیر را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس شعله گاز را خاموش کنید و ۱۰۰گرم خامه را در سوپ بریزید. سوپ را هم بزنید تا خامه در آن حل شود. آن را در ظرف ریخته و با جعفری خرد شده تزئین کنید.

این سوپ را مــــی‌توان در هنگام سرو، با کمی آبلیمو مزه‌دار کرد.
 
 
 



امید
|
-
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
0
0
سلام وخسته نباشید خامه ازکدوم باشه .خامه صبحانه یاشیرین
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *