تا بحال یتیمچه خورده اید؟ +طرز تهیه

20:29 - 21 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۷۵۵۲
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یتیمچه را به شما آموزش دهیم .
تا بحال یتیمچه خورده اید؟ +طرز تهیهبه گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یتیمچه را به شما آموزش دهیم .

یتیمچه یک نوع غذای قدیمی و سنتی است که بخصوص میان کهنسالان معروفیت خاصی دارد. دلیل نامگذاری آن هم این است که در پخت آن از گوشت استفاده نمیشود.

یتیمچه در هر شهر و نزد هر کسی ممکن است به روشی متفاوت و با موادی دیگر تهیه شود. آنچه در پی آمده، یتیمچه کدوست:

مواد لازم:

کدو: ۹ عدد کوچک

آب: ۱ لیوان

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۷ حبه

نعنا: ۲ قاشق غذاخوری

روغن، نمک، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را به قطعات کوچ ریز کنید. پس از ریز کردنشان در قابلمه تفت دهید. همان آغاز تف دادن نمک و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی کدوها به اندازه کافی تفت داده شد، آب را اضافه کنید و بگذارید مواد، خوب بپزد تا آب آن خشک شود. کدوها را بکوبید تا یکدست شوند. پس از آن، کدوها را در روغن کم سرخ کنید و به دلخواه، با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ روی غذا را تزئین کنید.
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *