آموزش پخت آش خیار

21:09 - 10 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۴۰۵۲
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آش خیار را به شما آموزش دهیم .
آموزش پخت آش خیاربه گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آش خیار را به شما آموزش دهیم .
 
مواد لازم:
 
سیب زمینی: ۴ عدد متوسط، پیاز: یک عدد بزرگ، لپه: یک فنجان، عدس: یک فنجان، سیر: یک بوته کوچک، خیار: ۶ تا ۷ عدد، نمک و زردچوبه: به میزان لازم، کشک: نیم کیلو، روغن: به میزان لازم، نعنا داغ: ۴ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با سیر رنده کنید و در یک قابلمه مناسب آن‌ها را با روغن تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید. لپه و عدس را هم به آن‌ها افزوده و تفت بدهید. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب بریزید و بگذارید نیم‌پز شود، سپس سیب‌زمینی و خیار خرد شده را اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شود. در انت‌ها کشک را بریزید و صبر کنید چند جوش بزند و آش حسابی جا بیفتد و در ظرف مناسبی بریزید و با نعنا داغ فراوان تزئین کرده و با اعضای خانواده نوش جان کنید.
 
 
 

برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *