طرز تهیه توپک خرمایی

18:42 - 09 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۳۸۱۶
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه توپک خرمایی را به شما آموزش دهیم .
طرز تهیه توپک خرماییبه گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه توپک خرمایی را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
پودر نارگیل: نصف لیوان ، گردو: 100 گرم ، خرمای چرخ شده: 500 گرم ، دارچین: به میزان لازم ، شکلات تخته‌ای: 100 گرم ، مغز فندق: به تعداد توپک‌ها

طرز تهیه:
 
شکلات را به روش بن‌ماری و روی حرارت غیر‌مستقیم ذوب کنید. گردوها را با خرما چرخ کنید.

دارچین را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کف دست، آن را باز کنید.

یک عدد مغز فندق وسط آن بگذارید و آن را گرد کنید و به شکل توپک‌های کوچک در آورده و در شکلات آب کرده فرو کنید و با مهارت نصف آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و به این ترتیب، شکلات‌ها ی دو رنگ تهیه کنید و در ظرف مناسب چیده و از عزیزان خود پذیرایی کنید.
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *