گوشت قرمز تقلبی در بازار/ گوشت مرغ را رنگ می کنند

7:42 - 12 بهمن 1395
کد خبر: ۲۷۳۸۰۵
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو، گفت: استفاده از رنگ برای تقلب در فرآورده های گوشت مرغ به جای گوشت قرمز وجود دارد.
به گزارش گروه جامعه ، بهرام دارایی با بیان اینکه صحبت هایش با رسانه ها صرفا درباره رنگ کردن  فرآورده های گوشت مرغ و ارائه آنها تحت عنوان فرآورده های گاو و گوسفند بوده است و نه خود گوشت آنها، تصریح کرد: اصولا امکان تبدیل گوشت مرغ تازه به گوشت گرم و مصرفی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: استفاده از رنگ های غیرمجاز در مواد غذایی به ویژه استفاده از رنگ برای تقلب در فرآورده های گوشت مرغ به جای گوشت قرمز به واقع وجود دارد.

دارایی افزود: این قبیل تقلب ها به دلیل اختلاف قیمتی است که بین گوشت قرمز و مرغ وجود دارد و متاسفانه توجیه اقتصادی مناسبی برای متقلبانی است که فرآورده هایی مثل سوسیس و کالباس را به اصطلاح زیر پله ای تولید می کنند.

وی ضمن توصیه به دقت در خرید و رویت شماره پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو در بسته بندی فرآورده های گوشتی، به مردم اطمینان داد که سازمان غذا و دارو به صورت مستمر سطح عرضه را پایش می کند و محصولاتی که در آنها تقلب صورت گرفته باشد، از سطح عرضه خارج می نماید بنابراین دلیلی برای نگرانی آنها وجود ندارد.




محمد
|
-
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲
0
0
مثلی می گوید ......قورباغه را رنگ می کنند و به جای ژیان می فروشند
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *