60 درصد کارتن خواب های پایتخت شهرستانی هستند/ مسئولیتی در قبال معتادان دیگر شهرها نداریم

10:55 - 21 اسفند 1394
کد خبر: ۱۴۷۵۰۳
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران گفت:60 درصد کارتن خواب های تهران از شهرهای زیر 100 هزار نفر و روستاها به تهران آمده اند.
به گزارش ،فرزاد هوشیار پارسیان با بیان این مطلب تصریح کرد: در طول 3 مرحله از طرح انضباط شهری تلاش کردیم تا کارتن خواب ها و معتادان متجاهر را جذب و در کمپ ها مستقر کنیم. در حال حاضر نیز مراحل سم زدایی بسیاری از این افراد به اتمام رسیده و تاکنون بیش از 250 نفر به مراکز بهاران منتقل شده اند.
 
وی افزود: افرادی که به مراکز بهاران منتقل می شوند حتماً التیام یافته اند چرا که مراکز بهاران جای معتادان نیست و برای استقرار و مهارت آموزی افرادی که روزی اسیر اعتیاد بودند، راه اندازی شده است. ضمناً تمام تلاش ما این است تا بهبودیافتگان تهرانی به این مراکز راه پیدا کنند.
 
هوشیار پارسیان با اشاره به آماده سازی 20 مرکز بهاران با ظرفیت 2 هزار نفر تصریح کرد: پیش بینی کردیم تا برای سال آینده 24 مرکز دیگر به مجموعه های موجود اضافه شود و ظرفیت به 5 هزار نفر برسد.
 
مدیر عامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران همچنین به موضوع انتقال خانم ها به مراکز مهارت آموزی پرداخت و گفت: تمام تلاش خود را می کنیم تا انتقال خانم ها نیز تا پایان سال اتفاق رخ دهد.
 
هوشیار موضوع ابعاد را از دیگر بخش های مهم طرح انضباط شهری معرفی و بیان کرد: این موضوع باید از  سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر پیگیری شود که البته تاکنون جواب روشنی از سوی آنان دریافت نکرده ایم.
 
وی ادامه داد: با این وجود و بر اساس امکانات فعلی حدود 100 نفر از معتادان شهرستانی خودمعرف را به شهرهای مبدا انتقال دادیم و این افراد در 4 کمپ مستقر شده اند.
 
مدیر عامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه حدود 60 درصد از کارتن خواب ها از شهرستان های زیر 100 هزار نفر جمعیت و روستاها به تهران آمده اند، خاطرنشان کرد: اصولاً کلانشهرها مکان مناسبی برای کارتن خواب ها است چرا که تولید زباله در این شهرها بالا است و امکانات برای حضور آنان مساعد است. به همین دلیل امروزه شهری مانند نیویورک با مشکل 200 هزار کارتن خواب رو به رو است.
 
هوشیار در پایان در پاسخ به این سوال که سرنوشت بهبودیافتگان شهرستانی چه می شود، گفت: واقعیت این است که این افراد دوران سم زدایی خود را به اتمام رسانده اند و باید آرام آرام کمپ ها را ترک کنند. بعد از این مرحله، در صورتی که مسئولان امر برای ابعاد آنان تصمیم روشنی نگیرند، مجبور می شویم وارد عمل شویم و در مورد ساماندهی آنان تصمیم گیری کنیم.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *