افزایش ۲۰ درصدی صادرات مرغ و تخم مرغ

8:00 - 08 بهمن 1394
کد خبر: ۱۲۷۴۸۹
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
معاون وزیر جهادکشاورزی از افزایش ۲۰ درصدی ارزش صادرات مرغ و تخم مرغ در ۹ ماهه اول امسال خبر داد و گفت: فقط ۱۰ درصد از نیاز کشور به گوشت قرمز واردات می‌شود.
به گزارش ، حسن رکنی معاون وزیر جهادکشاورزی امروز  گفت: در سال گذشته ۱۵۰ هزار تن مرغ و تخم مرغ از کشور صادر شد و آمار ۹ ماهه امسال نشان می‌دهد در این زمینه از نظر ارزشی ۲۰ درصد رشد صادرات داشته است.
 
وی با بیان اینکه در زمینه تولید شیر در سال گذشته حدود ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید انجام شد، افزود: پیش بینی می شو در سال جاری این رقم به نزدیک ۹ میلیون تن برسد که آمار ۶ ماهه امسال نشان می دهد از نظر ارزشی ۳ تا ۴ درصد رشد صادرات داشتیم.
 
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی با اعلام اینکه در گوشت قرمز حدود ۱۰ درصد از نیاز کشور وارد می‌شود، تصریح کرد: در سال گذشته ۸۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شد و امیدواریم که روند واردات کاهش پیدا کند.
 
رکنی با اشاره به اینکه سال گذشته موفق شدیم یک میلیون رأس دام سبک را صادر کنیم، گفت: در بخشی از زیربخش‌ها مانند پرورش کرم ابریشم هم اقدامات جدیدی انجام شده است که به زودی خبرهای خوبی را در این بخش داریم.
 
وی با اعلام اینکه در سال گذشته حدود ۵ هزار تن صادرات عسل داشتیم، اظهارداشت: آمارها نشان می دهد بیش از ۹۰ درصد تولید گوشت مرغ در واحدهای صنعتی است و ۱۰ تا ۱۲ درصد از تولید تخم مرغ در مناطق روستایی انجام می‌شود.
 
معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد تولید شیر کشور که رقم ۹ میلیون تن است، در مناطق روستایی انجام می شود، خاطرنشان کرد: کار مشترک ما با بینیاد مسکن بیشتر در بخش فعالیت‌های روستائیان است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *