به گزارش گروه اجتماعی میزان، کدو تنبل از گیاهانی است که باید در فصل پاییز از آن استفاده کنید. این کدو سرشار از بتاکاروتن است که به ویتامین A تبدیل میشود، و ویتامین K و پتاسیم زیادی هم دارد.
جالب است بدانید با اینکه دانههای کدوتنبل خیلی ریز و کوچک است، اما در واقع منبع غنی از مواد مغذی مختلف به شمار میرود که حاوی منیزیم، روی، آهن، تریپتوفان، امگا 3 و ویتامین E است.
خوردن این دانهها میتواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند، و حتی باعث ترشح سروتونین در مغز شود که احساس خوبی در انسانها ایجاد میکند و مانع از میل خوردن شدید میشود. پس اگر دفعه بعدی احساس کردید شدیدا هوس غذاهای شور کردهاید، مقداری دانه کدو تنبل بخورید.