برای مریض نشدن در پاییز چه بخوریم؟

به گزارش گروه اجتماعی میزان، کدو تنبل از گیاهانی است که باید در فصل پاییز از آن استفاده کنید. این کدو سرشار از بتاکاروتن است که به ویتامین A تبدیل می‌شود، و ویتامین K و پتاسیم زیادی هم دارد.

جالب است بدانید با اینکه دانه‌های کدوتنبل خیلی ریز و کوچک است، اما در واقع منبع غنی‌ از مواد مغذی مختلف به شمار می‌رود که حاوی منیزیم، روی، آهن، تریپتوفان، امگا 3 و ویتامین E است.

خوردن این دانه‌ها می‌تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند، و حتی باعث ترشح سروتونین در مغز شود که احساس خوبی در انسان‌ها ایجاد می‌کند و مانع از میل خوردن شدید می‌شود. پس اگر دفعه بعدی احساس کردید شدیدا هوس غذاهای شور کرده‌اید، مقداری دانه کدو تنبل بخورید.