_ نمناک نوشت: جوجه کباب از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که طعمهای بسیار متنوع و دستور پختهای متفاوتی دارد. جوجه کباب یکی از غذای خوشمزه و مرسوم ایرانی هاست که پای ثابت اکثر دورهمیها و مجالس میباشد. اگر بتوانید اسرار خوشمزه شدن این کباب اصیل را بیاموزید قطعا یکی از بهترین جوجه کبابهای ترد و لذیذ خانگی را تجربه خواهید کرد.
سینهی مرغ خرد شده:۲ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری
پودر زیره:۲ قاشق چایخوری
فلفل رسیده:۲ قاشق چایخوری
دارچین: ۱/۵ قاشق چایخوری
زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: به میزان کافی
پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ، مربعی خرد شده
گوجه فرنگی ریز: به تعدادی که تمایل ارید
فلفل دلمهای رنگی:مقداری که در بین جوجهها قرار گیرد
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
عسل: ۱ قاشق چایخوری
ماست: ۱ فنجان
لیموی خرد شده:۱/۴ لیمو
گشنیز ساطوری شده:یک قاشق مربا خوری
برای درست کردن یک جوجه کباب خوشمزه ابتدا مرغهای خرد شده را در تمام ادویههایی که ذکر شده و روغن زیتون مخلوط میکنیم و کاملا زیر رو میکنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
سپس روی جوجهها را با سلفون میپوشانیم و برای مزه دار شدن به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
در این مرحله سس مخصوص جوجه کباب خوشمزه مان را آماده میکنیم. به این ترتیب که داخل کاسهای ماست، عسل، آبلیمو و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
سپس گشنیز و سیر ساتوری شده را به همراه لیموی خرد شده به مواد اصلی سس اضافه میکنیم.
بعد از نیم ساعت مزه دار شدن جوجهها آنها را از یخچال بیرون آورده و به همراه گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ایهای خرد شده یکی یکی داخل سیخ میزنیم و روی حرارت منقل و یا کباب پز کباب میکنیم.
در انتها بعد از کباب شدن کامل جوجهها آن را به همراه سس ماستی که تهیه کردیم سرو میکنیم.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
جوجه کباب خوشمزه را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.