۵ توصیه تعذیه‌ای برای کاهش استرس در ایام امتحانات

علی میلانی در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که مصرف کدام خوراکی‌ها در ایام امتحانات به کاهش استرس کمک می‌کند؟، گفت: بهتر است در زمان امتحانات هیچکدام از وعده‌های اصلی غذایی حذف نشود و برای مدیریت استرس توصیه می‌شود که حتما از مصرف منابع قندی پرهیز گردد چرا که این مواد غذایی با تغییراتی که در میزان قند خون ایجاد می‌کنند هم عملکرد مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهند و هم اینکه مقدار استرس را بالا می‌برند.

وی ضمن اشاره به اینکه بهتر است در ایام امتحانات مصرف سبزیجات و حبوبات افزایش یابد چرا که این مواد غذایی می‌توانند مواد معدنی، فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کنند و علاوه بر کمک به کنترل استرس عملکرد مغز را بهبود بخشند، ادامه داد: حتما باید از مصرف مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع خودداری شود چرا که استفاده از این مواد غذایی ضمن ایجاد اختلال در سیستم عملکرد مغز افزایش استرس را به همراه دارد.