_ نمناک نوشت: گاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده میشود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه میشود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است.

شکلاتها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد.
خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید.
مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
شکلاتهای خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است.
اگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان میشود.
اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ میشود و با کمک ماسوره میتوان آن را روی کیک بریزید.
اگر شکلات نصف خامه باشد میتوان از آن به عنوان سس استفاده کرد.