فوت و فن‌های تهیه کمپوت گلابی خانگی

_ نمناک نوشت: گلابی یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل تابستان می‌باشد که طرفداران زیادی دارد. یکی از فرآورده‌های حاصل از گلابی نیز کمپوت آن است که جزو خوراکی‌ها خوشمزه و سالم می‌باشد. شما می‌توانید این خوراکی خوشمزه و مفید را بع راحتی در خانه تهیه کنید. طرز تهیه را در این بخش از آشپزی نمناک بخوانید.

مواد لازم کمپوت گلابی

فوت و فن‌های تهیه کمپوت گلابی خانگی

طرز تهیه کمپوت گلابی

مرحله اول:

ابتدا گلابی‌ها را خوب شسته سپس پوست آن‌ها را بگیرید. در این مرحله اگر دوست داشته باشید می‌توانید گلابی را یا به شکل درسته و یا خرد کرده طبخ کنید.

مرحله دوم:

در یک ظرف مناسب آب و شکر را ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

مرحله سوم:

پس از جوش آمدن آب و آب شدن شکر گلابی‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و نرم شود. گلابی خیلی سریع به طبخ می‌رسد.

مرحله چهارم:

آب لیمو را نیز به گلابی‌ها اضافه کنید سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم:

کمپوت گلابی که آماده کرده اید را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز که از قبل شسته و خشک کرده اید بریزید و درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس آن را خارج کنید و میل کنید.