سیب زمینی
سینه مرغ
پیاز
ادویههای مختلف
کمی آرد گندم
روغن
زعفران
سینه مرغ را به شکل تکههای بزرگ خرد کرده و با چرخ گوشت چرخ میکنیم.
سیب زمینی و پیاز را پوست کنده و رنده میکنیم و آب آن را با دست میگیریم.
ادویهها و آرد و زعفران را به آن اضافه میکنیم.
اکنون مواد را ورز میدهیم و روی مواد را با سلفون پوشانده و یک ساعت درون یخچال استراحت میدهیم تا به خوبی مزه دار شود.
به جای سینه کامل مرغ میتوانید از نصف سینه و نصف ران استفاده کنید.
درون کتلت مرغ مقداری جعفری خشک یا تازه بریزید.
میتوانید به کتلت، آرد سوخاری نیز بیافزایید تا بافت خوبی ایجاد شود.
سپس مواد را درون روغن سرخ میکنیم.