ترفند‌هایی برای تهیه «حلوا قندی» قزوینی
_ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: با روش تهیه حلوا قندی قزوینی همراه ما باشید.
 
 

مواد لازم برای تهیه حلوا قندی

آرد ۳ پیمانه
پودر زنجفیل ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق سوپخوری
مخلوط کره و روغن جامد ۱۲۰ گرم
پودر قند به میزان دلخواه بسته به ذائقه‌ی شما
پودر پسته برای تزیین
 

طرز تهیه حلوا قندی

آرد را درون قابلمه ریخته و تفت می‌دهیم تا فقط بوی خامی آرد از بین برود. سپس یکبار آرد را الک می‌کنیم.
 
دوباره روی حرارت قرار می‌دهیم و نصف کره را به آرد اضافه می‌کنیم. روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم و کمی تفت می‌دهیم.
 
بعد مابقی کره را اضافه کرده هم می‌زنیم. از روی حرارت بر می‌داریم و می‌گذاریم کمی از حرارت بیفتد.
 
(فقط در این قسمت دقت شود که رنگ حلوا نباید زیاد تغییر کند).
 
سپس پودر قند و زنجبیل و پودر هل را اضافه کرده و کاملا ورز می‌دهیم. اگرحلوا حالت پودری دارد باید به اندازه‌ای ورز دهیم تا منسجم شده و به روغن بیافتد.
 
سپس درون سینی پهن کرده و روی آن را صاف می‌کنیم و با قالب دلخواه قالب زده و با پودر پسته تزیین می‌کنیم.
 
بعد از اضافه کردن پودر قند تست می‌کنیم تا میزان شیرینی حلوا قندی به حد مطلوب برسد.
 
در ضمن پودر زنجبیل سلیقه ایست می‌توانید حذف کنید.